El cine del Picó

“El doctor de la felicidad”: Una altra comèdia francesa per fer la migdiada *

Comentari cinèfil: Ja en porto 3: “Normandia al desnudo”, “Los 50 son los nuevos 30” i aquesta. Però què està passant amb la comèdia francesa? On és l’acidesa? Per què són tan ingènues i ridícules? És la ma de Macron?

Sense ritme i amb un guió lamentable: La pel·li només és interessant en els primers 20-30 minuts. Després ja no s’aguanta. Personatges excèntrics i ridículs, una història d’amor que sembla dels anys 40 i un final incomprensible.

Una pregunta: Per què la gent del poble s’estima al doctor si és un estafador?

Argument en 2 línies: Un doctor amb un passat fosc i que només vol guanyar diners s’instal·la en un petit poble de França.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply