El cine del Picó

“Misión Imposible Fallout”: Argument ridícul, però m’ho he passat molt bé ****

Comentari cinèfil: Des de fa anys, les millors pel·lícules d’acció són les de “Misión Imposible”.  Quan les vas a veure, ja saps que passaràs dues hores delicioses. Això sí, l’argument cada any és pitjor.

Un anarquista i “Los Apóstoles”: Els dolents de la pel·li fan riure. Hi ha un anarquista, uns estranys “Apóstoles”. No saps ni quina ideologia tenen, ni per què volen destruir el mon. Suposo que costa trobar dolents amb cara i ulls.

Escenes apoteòsiques: Les pel·lícules de “Mision:Imposible” et regalen quatre o cinc escenes brutals. No us perdeu els primers minuts, amb un cop d’efecte espectacular quan un dolent està al llit de l’hospital. També són vibrants les escenes de París, dels helicòpters i la lluita al penya segat de Noruega.

Puntuació: 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply