El cine del Picó

“El mejor verano de mi vida”: Una bona comèdia espanyola, ja era hora ****

Comentari cinèfil: Una bona comèdia espanyola, per fi. A l’alçada de “Ocho apellidos vascos”. Quan els guionistes es posen les piles…el cine és fantàstic. Per cert, el director és el català Dani de la Orden, que va fer les magnífiques “Barcelona, nit d’estiu” i “Barcelona, nit d’hivern”.

Quin pare i quin fill!: La pel·li té dos grans protagonistes: un pare divertit i esbojarrat (que bo que és el còmic Leo Harlem) i un nen petit empàtic i intel·ligent. Aquesta parella funciona a la perfecció.

Gags memorables: És una pel·li de gags, de moments delirants. Per exemple, quan una cançó d’Alaska aconsegueix que una nena muda parli. O quan una dona molt estalviadora es desmaia perquè la factura de la llum s’ha disparat.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply