El cine del Picó

“Siete vidas”: Kevin Spacey es converteix en un gat *

Comentari cinèfil: Hem vist moltes pel·lícules d’animals que parlen. Aquesta és una de les pitjors que recordo. Una llàstima que Barry Sonnenfeld (director de “La familia Addams” i “Men in black”) hagi fet aquest subproducte.

Ni per a nens ni per a adults: “Siete vidas” avorrirà tant als nens com als pares. És molt millor anar a veure “Heidi” o qualsevol pel·li d’animació.

No fa riure: La pel·lícula sembla feta amb desgana, sense cap entusiasme. La pregunta que em faig és: per què Kevin Spacey i Christopher Walken (dos actors de prestigi) han acceptat protagonitzar aquest bodrio?

Argument en 2 línies: Un empresari egocèntric es converteix en un gat. I d’aquesta manera s’adonarà que ha d’estimar més la seva família

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

 Leave a Reply