El cine del Picó

“Café society”: Senzillament…deliciosa ****

Comentari cinèfil: Que voleu que us digui. A mi el Woody Allen dels últims anys m’agrada. Fa un cine menys còmic, però amb un ritme trepidant i històries atractives. I que voleu que us digui… “Cafe society” és una delícia.

Toca tots els temes: “Cafe society” parla de tot. De l’amor, el desamor, el poder, la màfia, les decisions, la valentia… Impossible avorrir-se.

Actors sensacionals: M’ha encantat el cara a cara entre Kristen Stewart (“Crepúsculo”) i Jesse Eisenberg (“La xarxa social”). Sense oblidar Blake Lively (la noia que lluita contra el tauró a “Infierno azul”).

Magistrals canvis d’escena: Woody sempre ha estat un mestre amb els canvis d’escena. Passa d’una escena d’amor a una de tensió només canviant el ritme de la música de jazz. I el resultat és fantàstic.

Argument en 2 línies: Anys 30. Una noia no sap si s’ha de casar amb un veterà magnat de la indústria del cinema o amb un noi molt més jove.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

 Leave a Reply