El cine del Picó

“Todos queremos algo”: Nois que només pensen en sexe i alcohol **

Comentari cinèfil: A Richard Linklater sempre li agrairem que hagi fet la trilogia d'”Antes de amanecer”. Però a “Todos queremos algo” s’ha quedat a mig camí. Ha perdut la subtilesa, l’harmonia, la intel·ligència. I ha fet una pel·lícula terriblement frívola.

Sexe i alcohol: A principis dels 80 passaven moltes coses a nivell polític (final de la guerra freda) i musical (el post punk, la New Wave), però els protagonistes de la història (una dotzena de nois) són monotemàtics: només parlen de sexe i cervesa. Podia haver estat (i no és) una crònica d’una època apassionant. I la pel·lícula acaba sent anacrònica. Quina pena.

Gran banda sonora: La banda sonora és apoteòsica, amb alguns dels hits de finals dels 70 i principis dels 80. No hi falten Blondie, Knack, Foreigner, Van Halen, SOS Band, Devo… Ja tinc ganes de comprar el CD.

Argument en 2 línies: Un equip de beisbol, format per joves jugadors, s’entrena en un campus universitari

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

 Leave a Reply