El cine del Picó

“Esperando al rey”: Esperant que passi alguna cosa º

Comentari cinèfil: He sortit tan indignat del cinema que no se m’acut cap comentari cinèfil. Sí, se m’acut un. És la pitjor pel·lícula de Tom Hanks.

Encara no sé de què va: No sé si és una reflexió sobre el món laboral, una reflexió sobre famílies trencades, una reflexió sobre els mals d’esquena, una reflexió sobre la falta de wi-fi, una reflexió sobre la vida a l’Aràbia Saudita. Que algú m’expliqui de què va la pel·li, sisplau.

Esperes que passi alguna cosa i no passa res: Tom Hanks és l’únic protagonista (la resta de personatges són intranscendents). Hanks aterra a l’Aràbia Saudita per presentar un projecte professional. I com que aquesta presentació sempre s’ajorna…a Tom Hanks li van passant coses, a quina més ximple i intranscendent (un taxista, una metgessa, un ligue…).

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui). Als 60 minuts de pel·lícula he abandonat amb molta dignitat la sala.

 Leave a Reply