El cine del Picó

“Money monster”: Quina americanada! *

Comentari cinèfil: Els americans ja ho tenen això. Contracten dues estrelles (George Clooney i Julia Roberts), redacten un guió de pacotilla i apa… ja tenim pel·lícula de l’estiu. Estic emprenyat! Per cert, la directora és Jodie Foster.

Argument de pacotilla: Un noi que ha perdut els diners que havia invertit en borsa segresta un presentador de televisió mentre està fent un programa en directe. I a partir d’aquí, segrestador i segrestat es passen els 90 minuts de pel·lícula parlant de qualsevol ximpleria. I la policia s’ho mira amb tota la tranquil·litat del món. Només els americans tenen els nassos de fer una pel·li com aquesta (i potser també Alex de la Iglesia).

Només se salva George Clooney: Ell ho fa molt bé, però el paper de la Julia Roberts és tristíssim.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (m’he clapat)

 Leave a Reply