El cine del Picó

“Un doctor en la campiña”: Sembla un documental **

Comentari cinèfil: Al cinema francès li encanten les històries rurals. Segurament tot va començar amb la Nouvelle Vague. “Un doctor en la campiña” retrata la vida d’un metge en una zona rural. Però sembla més un documental que una pel·lícula. I això no m’ha agradat.

Al final acabes esgotat de tantes malalties: La pel·lícula deixa poc espai per a la ficció. És tan realista que acabes esgotat de tants malalts. Per acabar-ho d’arrodonir, al metge protagonista també li diagnostiquen una malaltia. He sortit deprimit del cinema. I m’he anat ràpidament a prendre la pressió.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

LA PEL·LI HA ESTAT UN GRAN ÈXIT A FRANÇA (JA SABEM QUE ELS FRANCESOS DONEN SUPORT INCONDICIONAL AL SEU CINEMA)

 Leave a Reply