El cine del Picó

“Una madre imperfecta”: Festival Susan Sarandon i res més **

Comentari cinèfil: M’encanta Susan Sarandon. I encara més quan repasso la seva filmografia: “A cualquier otro lugar”, “Pena de muerte”, “Thelma i Louise”, “Los bufalos de Durham”, “Las brujas de Eastwick”, “El ansia”. Aquesta actriu forma part de la nostra vida. Ens ha acompanyat des de fa 30 anys.

Ella i res més: El millor de la pel·lícula és que a cada escena hi surt la nostra amiga Susan Sarandon. Es un festival interpretatiu. La part negativa és que l’argument és insuls i intranscendent. Quina llàstima!

Què és la modernitat?: M’agradaria explicar-li al guionista que per molt que faci servir paraules com “Selfie”, “Bloguers” o “Youtube” això no significa que una comèdia sigui moderna. Entesos? La modernitat és una altra cosa.

Argument en 2 línies: La relació entre una mare vídua que s’està recuperant del trauma i la seva filla independent que és guionista

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

SI LA PEL·LÍCULA TINGUÉS CONSISTÈNCIA (QUE NO EN TÉ), SUSAN SARANDON GUANYARIA L’OSCAR

 Leave a Reply