El cine del Picó

“Barça dreams”: Sempre és un plaer veure els grans gols del Barça ***

Comentari cinèfil: Ara fa un any s’estrenava el magnífic documental sobre Messi, que barrejava ficció i realitat. El documental “Barça dreams”, obra de Jordi Llompart, repassa la història del Barça amb eficàcia, tot i que cinematogràficament és molt convencional (narrador, entrevistes…).

De Gamper a la Cinquena Champions: Són 2 hores d’història del Barça. Dècada a dècada. I amb declaracions de periodistes i jugadors (Cruyff, Messi, Iniesta. Lineker i Piqué). El documental ens ofereix els gols més destacats dels últims 20 anys. Si ets culé, t’ho passaràs bomba.

Poques imatges noves: La majoria de les imatges són molt conegudes: partits, gols, celebracions dels jugadors, declaracions de Mourinho i Guardiola… M’esperava algun cop d’efecte. Alguna novetat.

Puntuació: 3 estrelles sobre 5 (no he perdut el temps)

XAVI, AMB EL PRIMER SOU QUE VA GUANYAR COM A JUGADOR, LI VA COMPRAR A LA SEVA MARE UNA TORRADORALeave a Reply