El cine del Picó

“Irrational man”: Un profe de filosofia una mica psicòpata ***

Comentari cinèfil: Woody Allen fa una pel·lícula cada any amb la il·lusió que de tant en tant li surti una obra mestra. Això ho va dir ell. “Irrational man” no és cap obra mestra, però és fresca, desacomplexada i negre.

2 pel·lícules en una 1: “Irrational man” és una historia d’amor entre un profe de filosofia i la seva alumna. Una d’aquelles històries romàntiques que recorden “Annie Hall” o “Manhattan”. Però també és un “thriller”, ja que aquest profe és una mica psicòpata. Amor + crim. Una bona fórmula.

Menys humor i molt dinamisme: Segurament és una de les pel·lis menys còmiques de Woody Allen. Pràcticament no hi ha acudits. En canvi, el ritme de la història és frenètic. I això m’agrada.

Puntuació: 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

L’EMMA STONE ESTÀ ESPECTACULAR. AQUESTA NOIA PROMET.Leave a Reply