El cine del Picó

“Un dia perfecto”: Retrat ensopit de la guerra dels Balcans **

Comentari cinèfil: Fernando León de Aranoa és un dels grans directors del cinema social (“Princesas” i “Los lunes al sol”). “Un día perfecto” no té res a veure amb aquestes dues joies. Llàstima!

Ni drama ni comèdia: El tema de fons és 100% dramàtic (guerra dels Balcans), però els 2 personatges principals (Benicio del Toro i Tim Robbins) sempre estan fent brometes. Aquesta fórmula no m’ha agradat.

Passen poques coses: El millor d'”Un día perfecto” és la tensió que es respira en totes les escenes. Però, per contra, mai no passa res. L’argument, de fet, és ridícul. Uns grup de cooperants es passen tota la pel·lícula buscant una corda.

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

EL GRAN SERGI LÓPEZ NOMÉS SURT 1 MINUT. HO HE TROBAT RIDÍCULLeave a Reply