El cine del Picó

“Marte”: Ridley, espavila! **

Comentari cinèfil: Sempre que esmentem Ridley Scott parlem d'”Alien” i “Blade Runner”. Però la filmografia de Ridley ja comença a tenir més nyaps que obres mestres. “Marte” tampoc m’ha convençut. Ridley, espavila!

Un astronauta abandonat a Mart: La història és senzilla i comença bé. Un astronauta (Matt Damon) és abandonat a Mart i el pobre s’haurà de buscar la vida per sobreviure (fins i tot comença a cultivar patates). Però la pel·li cau en picat quan entren en acció més personatges (responsables de la NASA, xinesos, antics companys de l’astronauta…).

No entenc la banda sonora: La banda sonora està plena de “hits” disco dels 70 i 80. A mi m’ha encantat! Però no lliga gens ni mica amb aquesta pel·lícula.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

ELS DIÀLEGS PRETENEN SER TAN TÈCNICS QUE NO S’ENTENEN. PER PLORAR DE RIURE.Leave a Reply