El cine del Picó

“Mientras seamos jóvenes”: Encara no sé de què va *

Comentari cinèfil: Noah Baumbach, juntament amb Wes Anderson, és un dels noms destacats del cinema modern. Es un cinema fresc, desacomplexat, però també pot ser molt avorrit. Jo encara no sé de què va “Mientras seamos jóvenes”. Baumbach s’ha fet un bon embolic.

Temes que toca: La pel·li parla de la generació que té 40 anys i també de la que en té 25, dels problemes de la parella, de la maternitat, de l’egoisme laboral, de la indústria del cinema. Parla de mil coses. I jo, a partir del minut 40-50 ja he desconnectat de la pantalla i he mirat els whatssaps que tenia.

Horrible Ben Stiller: Ni Baumbach em farà creure que Ben Stiller és “modern”. Va, home, va!

Argument: No en té

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply