El cine del Picó

“Corazón silencioso”: Trobada familiar on surten els draps bruts **

Comentari cinèfil: “Corazón silencioso”, del danès Bille August, pertany al gènere “Trobada familiar on surten els draps bruts”. És un gènere que ens ha donat joies com “Celebració”, “Els amics de Peter” o, la meva favorita, “Agost”. La pel·li que ens ocupa, per desgràcia, és una de les més fluixes.

Una pel·li que no avança: El punt de partida és atractiu. Una àvia ha decidit suïcidar-se, ja que pateix una greu malaltia. Abans de morir, organitza un cap de setmana amb la seva família per acomiadar-se. La història comença bé, però no avança. A la pel·li li falta mala bava, ritme i més cops d’efecte.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

LA MILLOR ESCENA ÉS LA QUE TOTA LA FAMÍLIA (AVIS I PARES) ES FUMEN UN PORROLeave a Reply