El cine del Picó

“Ricki”: Ridícula Meryl Streep fent de rockera º

Comentari cinèfil: Pobre Jonathan Demme. Ell havia dirigit grans pel·lícules com “El silenci dels anyells”, “Philadelphia”, “Stop Making Sense” o fins i tot “Algo salvaje”. Aquesta és possiblement la seva pitjor pel·lícula.

I pobre Meryl Streep. El personatge de Meryl Streep és lamentable. Representa que és una estrella del rock, però canta en un bar de mala mort i davant de 20 persones. Representa que és progre però vota Bush. Representa que té bon cor però fa anys que no veu als seus fills. Guionista dimissió!

Calia que fos rockera? En la primera hora de pel·lícula Meryl Streep només canta una cançó. Calia que fos una rockera? Calia disfressar-la a cada escena com si fos la telonera dels Rolling Stones? La pel·li és un drama sobre la família. Que ella sigui rockera m’ha semblat una pèssima elecció.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)

ALS 60 MINUTS HE ABANDONAT LA SALALeave a Reply