El cine del Picó

“Eden”: Avorridíssima història de la vida d’un DJ *

Comentari cinèfil: Mentre badallava veient “Eden” no deixava de pensar en “24 hour party people” (2002),  una brillant pel·lícula sobre el món de la nit, la música, els discos… Res a veure amb aquest nyap sense cap ni peus.

Només se salva la música: Els personatges no tenen cap mena de carisma. Semblen desdibuixats. No hi ha ni una sola escena brillant o commovedora. L’únic que se salva és la banda sonora: la música electrònica i dance dels 90.

Argument en 2 línies: 15 anys de la vida d’un jove DJ francès (basada en fets reals, segons ha manifestat la directora Mia Hansen Love)

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

NO ENTENC COM S’ESTRENA A BARCELONA “EDEN” AMB LA QUANTITAT DE BONES PEL·LIS QUE DEUEN HAVER-HI PER EUROPALeave a Reply