El cine del Picó

“Operación U.N.C.L.E.”: La KGB i la CIA són amics ***

Comentari cinèfil: El nou títol de Guy Ritchie és una curiosa barreja de les aventures de James Bond, l’humor negre de Tarantino i l’estetica de Batman.  La pel·lícula s’inspira en una sèrie de TV dels anys 60 “El agente de Cipol”. Resultat final: una comedieta més que acceptable.

La KGB i la CIA treballen junts: La conya d'”Operación U.N.C.L.E.” és que un espia de la KGB i un espia de la CIA han de treballar junts per lluitar contra una banda de sonats. Les picabaralles còmiques dels dos espies donen molt de joc. Llàstima que el guió sigui tan enrevessat.

Una dolenta fantàstica: Ja m’agrada que el dolent d’una pel·li d’acció sigui una noia. Fantàstica Elizabeth Debicki!

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

DIVERTIDA BANDA SONORA AMB RITA PAVONE, PEPPINO GAGLIARDI I NINA SIMONE

 Leave a Reply