El cine del Picó

“Misión Imposible 5”: Les millors escenes d’acció dels últims anys ****

Comentari cinèfil: “Misión Imposible” és una de les nissagues que millor aguanta el pas del temps. La primera es va estrenar l’any 1996. Ja portem 20 anys i Tom Cruise continua en forma. Llarga vida a Misión Imposible!

Grans escenes d’acció: Les 4-5 grans escenes d’acció són brillants, originals i espectaculars. Només per això ja val la pena pagar els 9 euros.

L’argument és el de sempre: El problema de les pel·lícules d’acció és que l’argument és el de sempre: un dolent molt dolent que vol conquerir el planeta amb el suport d’una banda d’assassins (bastant ineptes). Una llàstima que els guionistes no es trenquin una mica més les banyes.

Puntuació: *** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

PRIMERA ESCENA: TOM CRUISE S’AGAFA A UN AVIÓ QUE S’ENLAIRA. BRUTAL!!!Leave a Reply