El cine del Picó

“El secreto de Adaline”: Ensucrada història d’amor entre un hípster i una noia immortal **

Comentari cinèfil: El millor comentari cinèfil que puc fer té nom i cognom: Harrison Ford. No surt a la pantalla fins el minut 60. Però la seva aparició provocarà un gir genial la història. Visca Harrison!

La primera hora és molt ensucrada: Els primers 60 minuts avancen molt lentament. La part fantàstica (la noia sempre té el mateix aspecte físic perquè és immortal) queda en segon pla, i el director dóna més rellevància a l’ensucrada història d’amor. Però quan apareix Harrison Ford tot canviarà.

Argument en 2 línies: Una noia és immortal per culpa d’un accident que va patir quan era jove. Es passa la vida fugint de tothom.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

SÓN DIVERTIDES LES ESCENES MARE-FILLA (LA MARE ÉS JOVE I LA FILLA ÉS UNA ÀVIA)Leave a Reply