El cine del Picó

“San Andrés”: Què prefereixes, un terratrèmol o un tsunami? *

Comentari cinèfil: La pel·li és una barreja de “La aventura del Poseidon”, “Terremoto”, “Lo imposible” i qualsevol títol de l’Emmerich. Si us agraden les catàstrofes, aquesta és la vostra pel·li. Això sí, jo m’he clapat.

Efectes especials i res més: “San Andrés” és un festival de bons efectes especials: carreteres que s’obren, ponts que es trenquen, gratacels que s’ensorren, tsunamis que s’ho emporten tot. Però, a banda d’això, no hi ha res més. Crec que no hi havia pressupost per al guionista.

Tio catxes i noieta amb pitrera: Estic fart dels tòpics. El prota de la pel·li és un catxes que ho soluciona tot a puntades de peu. I la noia és una joveneta amb samarreta de tirants i pits importants. Fora!

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

LA PEL·LI ESTÀ PLENA DE FRASES QUE FAN RIURE. EXEMPLE: “TENEMOS QUE SALIR. ROMPE UNA VENTANA”.Leave a Reply