El cine del Picó

“Lo que hacemos en las sombras”: Estic preocupat, no he rigut **

Comentari cinèfil: Tornen els vampirs. Després de “Crepúsculo” ens arriba aquesta comèdia protagonitzada per 4 vampirs (un d’ells és Nosferatu) que viuen en un pis i fan vida “normal”. Però jo estic preocupat: no he rigut.

Molts gags i cap argument: Com “Aterriza como puedas” o “El sentido de la vida” dels Monty Phyton, aquesta pel·li és un tsunami de gags còmics. Un cada 30 segons. Però el problema és que tots els gags tenen el mateix tema: els vampirs. Alguns són divertits, però la majoria són previsibles i repetitius (el sol, l’estaca, la sang…). Insisteixo: no he rigut. He d’anar al metge?

En forma de documental: La pel·li està rodada en forma de documental. Els protagonistes, per exemple, parlen a la càmera com si fossin concursants d’un programa de televisió. Aquest recurs no m’ha convençut.

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

ESTAVA PENSANT QUE ES UNA PEL.LI QUE POTSER S’HA DE VEURE EN SESSIÓ GOLFA I AMB ALGUNA SUBSTÀNCIA AL COSLeave a Reply