El cine del Picó

“Terminator Génesis”: A Schwarzenegger li diuen “l’avi” *

Comentari cinèfil: En pocs mesos s’han estrenat noves versions de “Jurassic Park” i “Mad Max”. Això demostra com està la creativitat a Hollywood. Està fatal! Per acabar-ho d’arrodonir ara ens arriba “Terminator Génesis”. És una nova decepció. Una pel·lícula inútil. Els “Terminator” dels anys 80-90 em van encantar. Aquest “Terminator” és pura sèrie B sense gràcia.

Schwarzenegger és “l’avi”: Així l’anomenen a la pel·lícula. Schwarzenneger fa de Terminator bo amb cabells blancs. Però és un Terminator que sembla curt de gambals. Ai Arnold, com t’has de veure per guanyar uns calés.  Però encara és infinitament pitjor la noieta que fa de Sara Connor. Una bleda!

Res de nou: Tota la pel·lícula és un “deja vu”. Ara anem al 1984, ara anem al 2017, ara anem al 2030. Terminators dolents que volen destruir el món. Baralles i explosions. Només salvaria els efectes especials. Que trist!

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

QUINES GANES DE VEURE ELS “TERMINATOR”, DE JAMES CAMERONLeave a Reply