El cine del Picó

“Viaje a Sils Maria”: Desfilada de fotogrames estètics **

Comentari cinèfil: El cinema d’autor, si està fet amb criteri, és un regal per als sentits. “Viaje a Sils Maria”, amb la divina Juliette Binoche (que lògicament fa de divina) té punts forts (la música de Haendel, els silencis, els paisatges de Suïssa, uns núvols increïbles) però és una història buida. Senzillament és una desfilada de fotogrames estètics.

Què ens vol dir el director?: Aquest és el dilema. Encara ara no m’ha quedat clar de què va “Viaje a Sils Maria”. Rivalitat entre dues generacions? Reflexió sobre l’èxit i el fracàs? Si algú ho sap que m’ho digui.

Personatges que es perden pel camí: Una cosa que m’indigna: que personatges importants es perdin pel camí i desapareguin. Per què?

Argument en 2 línies: La relació entre una actriu veterana (Juliette Binoche) i la seva jove assistent (fantàstica Kristen Stewart).

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

INCOMPRENSIBLEMENT, LA NOIA PROTAGONISTA DESAPAREIX SENSE CAP EXPLICACIÓLeave a Reply