El cine del Picó

“50 sombras de Grey”: Encara no sé si és un drama o una comèdia ***

Comentari cinèfil: Ara pensava en aquells títols eròtics dels anys 70 que van marcar a molta gent: “El porter de nit”, “L’últim tango”, “Emmanuelle”. Cada època té els seus “hits” calents. Als 80, per exemple, “9 setmanes i mitja”. I ara toca “50 sombras de Grey”. I a mi m’ha semblat distreta.

Pensava que era un drama, però…: Multimilionari que abusa de la seva xicota. Jo pensava que era un drama masclista. Però observant el to de la pel·lícula i les rialles constants de les noies que tenia al meu voltant (cine Les Arenes), he arribat a la conclusió que tot plegat és una comèdia almodovariana.

Tot és molt “light”: Si tens por d’escandalitzar-te, no pateixes. La pel·lícula és molt “light”. No hi ha ni una sola imatge desagradable.

Ai, el món de la parella: Al final, “50 sombras de Grey” parla del món de la parella. En aquest cas de parelles amb problemes de dependència i egoisme.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

QUAN EL SR.GREY S’HA TRET LA SAMARRETA, EL PÚBLIC FEMENÍ DE LA SALA HA COMENÇAT A CRIDAR I APLAUDIRLeave a Reply