El cine del Picó

“La teoría del todo”: Si em volien emocionar, ho han aconseguit ****

Comentari cinèfil: La biografia s’ha posat de moda. Després de veure les vicissituds del matemàtic Alan Turing a “The imitation game”, ara toca patir i emocionar-nos amb el físic Sthepen Hawking. Ja tinc ganes d’una comèdia!

Comentari cinèfil 2: Es confirma la notícia: per guanyar un Oscar has d’interpretar un personatge amb problemes de salut. Eddie Redmayne s’ha emportat l’estatueta pel seu espectacular paper en una cadira de rodes.

He sortit del cinema amb ganes de menjar-me el món: “La teoría del todo” és un drama potent. Però també és una història optimista de superació. Malgrat la seva malaltia degenerativa, Hawking no perd mai l’humor. He sortit del cinema amb ganes de menjar-me el món.

Argument en 2 línies: Biografia del físic Stephen Hawking. Tres temes destacats: la seva malaltia, les seves teories i les seves dones.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (molt bona)

I PENSAR QUE A HAWKING NOMÉS LI DONAVEN DOS ANYS DE VIDALeave a Reply