El cine del Picó

“Foxcatcher”: Una “lluita” per no quedar-me clapat *

Comentari cinèfil: Què vol dir que una pel·lícula està sobrevalorada? Doncs que ni el guió, ni els actors, ni res de res són tan bons com alguns ho pinten.  “Foxcatcher” és la pel·lícula més sobrevalorada dels últims temps.

Mal escrita: La pel·li té un greu problema de guió. Per què el senyor ric s’encapritxa del lluitador A i poc després s’emprenya amb ell? Per què el senyor ric no vol saber res del lluitador B i després el fitxa a cop de talonari? Jo he acabat fart de tants canvis. I a sobre dura més de dues hores!

Els americans fan cinema de qualsevol esport: Els americans tenen l’habilitat de fer pel·lícules de tots els esports: bàsquet, beisbol, futbol americà… I ara, lluita lliure. Jo m’he avorrit molt.

Argument en 2 línies: La història real d’un campió olímpic de lluita lliure, del seu germà i d’un ric que els subvenciona. Ambientada a finals dels 80.

Puntuació: * 1 estrella (M’he clapat)

NOMINADA A 5 OSCARS: UN ESCÀNDOL!Leave a Reply