El cine del Picó

“Dos tontos todavía más tontos”: Efectivament, una gran tonteria *

Comentari cinèfil: Ja fa 20 anys que els germans Peter i Bobby Farrelly van dirigir “Dos tontos muy tontos”. Els Farrelly són els precursors d’aquest humor escatològic de caca, pet, cul i pis que tanta fortuna ha fet als Estats Units en els últims 20 anys (i que jo no suporto, llevat d'”Algo pasa con Mary”). “Dos tontos todavía más tontos” és més del mateix.

El primer gag és antològic: Recomano que arribeu puntuals al cinema. El millor gag és el primer: Jim Carrey porta 20 anys en una cadira de rodes i no pot parlar. Però és una broma que li fa a Jeff Daniels. Delirant!

Els adolescents s’ho passen pipa: La pel-li no té argument. Són gags i més gags. La majoria, horribles. I alguns, divertits. Els adolescents que estaven a la sala no paraven de riure. Queda clar quin és el target?

Puntuació: 1 estrella sobre 5 * (M’he clapat)Leave a Reply