El cine del Picó

“Magia a la luz de la luna”: Uns diàlegs genials ****

Comentari cinèfil: Cada any dic el mateix: m’agrada Woody Allen. En sóc un fan convençut. He llegit que “Magia a la luz de la luna” no és la seva millor pel·lícula. Clar que no! M’agrada més “Hanna i les seves germanes” o “Manhattan”. Però la pel·li que avui ens ocupa té uns diàlegs genials, carregats d’ironia i cinisme. Vaja, com el mateix Woody Allen.

Mínim argument i 2 personatges antològics: L’argument és mínim, mínim, mínim. Un mag ha d’esbrinar si una famosa mèdium és falsa o no. No hi ha res més. És un argument sota mínims. Però els dos personatges de la història mantenen uns diàlegs vibrants i brillants. M’ho he passat molt bé.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

WOODY CONTINUA EN FORMA, OÉ OÉ OÉ2 Comments so far

  1.   jordi pons on Gener 31st, 2015          Respon

    2 estrelles i prou, no pas 4. Bons diàlegs, sí, en una peli molt fluixa, sense argument i sense química entre els protagonistes. Hi ha una escena (el fals contacte amb els esperits) que és calcada d’una altra peli de l’Allen: “Coneixeràs l’home dels teus somnis” (2010). Woody Allen demostra que no li cal copiar als altres, perquè es copia a si mateix.

Leave a Reply