El cine del Picó

“Jimmy’s hall”: El capellà que odiava el ball *

Comentari cinèfil: Ken Loach és com Woody Allen, un director apassionant, amb idees i molt actiu. Habitualment, l’encerta. Però de vegades punxa. “Jimmy’s hall” és una de les pel·lícules més avorrides de Ken Loach. M’he quedat ben desanimat. Què t’ha passat Ken?

Tema interessant, pel·lícula soporífera: Es tracta d’una història ambientada l’any 1933 en un petit poble d’Irlanda. Un capellà molt reaccionari i els terratinents s’enfronten a les idees progressistes de Jimmy, un noi que dirigeix un local de ball. Però Loach ens explica aquesta història sense gràcia, sense força. Tot és previsible i tòpic. Ooooh, quina pena.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

PODIA HAVER ESTAT UNA GRAN PEL·LI, PERÒ ÉS UN NYAPLeave a Reply