El cine del Picó

“Escobar”: Quina por fa Benicio del Toro! ***

Comentari cinèfil: Últimament he vist biografies brillants com “El lobo de Wall Street”, distretes com “El mayordomo”, irregulars com “Hitchcock”, i horribles com “Noé”. “Escobar” està entre les irregulars i distretes. Encara prou!

Espectacular Benicio: Benicio del Toro interpreta al mafiós Pablo Escobar i cada vegada que apareix a la pantalla la platea tremola. Quina presència! Quina por! En canvi, el noi i la noia són tan inexpressius! Un càsting molt desafortunat.

40 minuts finals molt brillants: Durant molta estona, “Escobar” és un “thriller” tranquil, intimista. Sense sang ni violència. Escobar sembla un entranyable pare de família. Tot molt tou. Però els últims 40 minuts són vibrants i per fi podem veure la cara més fosca d’aquest personatge.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

BENICIO… UN GRAN “PATRÓN”Leave a Reply