El cine del Picó

“Messi”: Si ets culé, t’emocionaràs ****

Comentari cinèfil: Alex de la Iglesia dirigint la biografia de Messi? Doncs sí. I el resultat final és molt satisfactori. Barrejant ficció i realitat, el director aconsegueix explicar la vida de Messi d’una manera original i emotiva. Visca!

La part de ficció és deliciosa: Alex de la Iglesia ha trobat uns actors fantàstics que fan de Messi. Tots els moments de ficció són tendres i divertits.

Opinions al voltant d’una taula de menjar: Els tertulians de la pel·lícula (amics de la infantesa, profes de l’escola, Menotti, Piqué, Cruyff, periodistes, entrenadors de Messi) estan asseguts en taules de menjar. És original. I suposo que amb el vi i la teca, tothom es va desinhibir més del compte.

Argument en 2 línies: Repàs de la vida de Messi: la seva infantesa, els seus primers partits, arribada a Barcelona, gols importants…

Puntuació: ****4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

QUAN VA ACABAR LA PROJECCIÓ, EL PÚBLIC VA APLAUDIRLeave a Reply