El cine del Picó

“Vamos de polis”: Pensava que seria molt pitjor **

vamos_de_polis_30814

Comentari cinèfil: Habitualment les pel·lícules de “caca, cul, pet i pis” no tenen cap argument. Es un festival d’insults i situacions escatològiques. “Vamos de polis” té, si més no, un mínim guió. Increïble, però cert. Bravo!

Un “thriller” còmic:  La pel·li és un “thriller” amb dolents molt dolents i dos policies de costellada. Però és un “thriller” còmic, un gènere poc habitual en els últims temps. Durant la projecció, el públic més jove s’ho va passar molt bé i va riure les gràcies de la parella protagonista. Crec que queda tot dit, oi?

Argument en 2 línies: 2 personatges una mica curts de gambals es disfressen de policies i s’enfronten a una banda de mafiosos.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

 Leave a Reply