El cine del Picó

“Perdida”: Ritme trepidant, però guió poc creïble ***

perdida-pelicula-598x397

Comentari cinèfil: David Fincher és un dels directors més respectats de Hollywood. Pràcticament tot ho fa bé: “Seven”, “Benjamin Button”, “Millennium”. Amb “Perdida” torna al “thriller” inquietant, el seu gènere preferit. El resultat final, però, és irregular.

Un guió que fa aigües en molts moments: El millor i el pitjor de “Perdida” és el guió. Fincher ens presenta un “thriller” original i trepidant. Amb cops d’efecte i sorpreses. Fins aquí, perfecte. Però el guió no és rodó. En molts moments no te’l creus. I els últims 30 minuts són desesperants. Llàstima!

Argument en 2 línies: Una dona ha desaparegut. La policia i l’opinió pública creuen que el culpable és el marit. Però les aparences enganyen.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply