El cine del Picó

“Yo les doy un año”: Treintanyeros que semblen alumnes de primària *

Comentari cinèfil: Us agraden les comèdies on les paraules “puta”, “pedo” i “coño” surten molt sovint? On l’humor intel·ligent ha mort? Si la resposta és sí, aquesta us agradarà. L’humor de “Yo les doy un año” està en la línia de “Resacon en Las Vegas” o “Virgen a los 40”. Ja està tot dit.

8 anys: Un personatge comenta en una escena: “sembla que tinguem 8 anys”. Efectivament, la majoria de personatges de la pel.li presenten una notable disminució psíquica. Més que treintanyeros semblen alumnes de primària.

Sort del final: Hem d’esperar al final per veure la millor escena. El noi li demana a la noia davant dels amics: “Amor, vols divorciar-te de mi?”. I tos dos s’abracen de l’emoció. Ben trobat.

Argument en 2 línies: Història d’una parella en crisi (i només fa 9 mesos que s’han casat)

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply