El cine del Picó

“Boyhood”: Rodada durant 12 anys ***

boy hood

Comentari cinèfil: El director de “Boyhood”, Richard Linklater, és el responsable d’aquella preciosa trilogia que va començar amb ‘”Antes del amanecer”. A “Boyhood”, el director manté el gust pel cinema independent i l’amor per les escenes senzilles i tendres.

Rodada en 12 anys: La pel.lícula presenta un fet insòlit. Ha estat rodada durant 12 anys (2002-2013). El nen protagonista sempre és el mateix. Des que tenia 6 anys fins que es fa major d’edat. Ara bé… calia?

Temes que tots coneixem: “Boyhood” ens parla dels pares separats, dels fills adolescents, de les escoles i dels primers amors. No és una pel.li polèmica, però és molt interessant per fer un cinefòrum.

Llarguíssima: Tenim un problema molt greu. “Boyhood” dura 165 minuts. No és llarga. És llarguíssima! Encara tinc les marques de la butaca marcades al cul.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply