El cine del Picó

“The Equalizer (El protector)”: Denzel Washington és Robocop **

Denzel Washington The Equalizer Movie 2014

Comentari cinèfil: Podria ser un homenatge a “Robocop”, el policia perfecte que protegia els ciutadans. Però “Robocop” era molt original. I aquesta és absolutament tòpica. I això que Denzel Washington hi posa ganes.

Una bona estètica, però tot són tòpics: El millor de la pel.lícula és l’estètica: les llums, la càmera en moviment, la banda sonora. Sembla un “thriller” intimista. La resta no té cap gràcia perquè ho hem vist mil vegades: lolita prostituta maltractada, dolents molts dolents (són russos) i un justicier que sembla Robocop i Superman.

Argument en 2 línies: Cada vegada que passa una injustícia, un home es converteix en justicier i assassina els dolents en pocs segons.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

 Leave a Reply