El cine del Picó

“El amanecer del planeta de los simios”: Aquesta no calia *

El-amanecer-del-planeta-de-los-simios

Comentari cinèfil: És tan raquítica la imaginació de Hollywood, que les productores no fan altra cosa que repetir i repetir històries antigues. L’any 2011 es va estrenar “El origen del planeta de los simios”. A mi em va agradar. Però aquesta nova versió ja no s’aguanta. “El amanecer…” és una pel.lícula inútil.

Una metàfora sobre els conflictes internacionals: La pel.li ens explica com micos i humans no es posen d’acord. Hi ha micos que volen la pau. I també hi ha micos que volen la guerra. El mateix passa amb els humans: els tenim pro-micos i anti-micos. Una bona metàfora dels conflictes internacionals.

130 minuts llarguíssims: Per què una pel.li amb poc argument ha de durar 130 minuts? No hi ha dret. A mi se m’ha fet llarguíssima.

Quina rasca: Quin fred que fotia al Cinesa Heron City. Demano la dimissió del responsable de la refrigeració.

Puntuació: * 1 estrella (M’he clapat)Leave a Reply