El cine del Picó

“El sueño de Ellis”: El “toston” de l’any *

el sueño de ellis

Comentari cinèfil: El director d'”El sueño de Ellis” és James Gray. L’any 2010 va dirigir “Two lovers”, una brillant i trencadora història sobre un home que ha d’escollir entre dues dones: una assenyada i una esbojarrada. El talent de Gray ha desaparegut. “El sueño de Ellis” és una història tòpica i anacrònica. Cinema caspós. Quina decepció!

Cinema caspós: Des del primer moment comprovem que el director ens proposa una història clàssica, plena de tòpics, amb l’únic objectiu de provocar la llagrimeta de l’espectador. Una immigrant arriba als EEUU acompanyada de la seva germana malalta. Per guanyar diners serà capaç de fer qualsevol cosa. Dos homes egoistes s’enamoren d’ella. Però la pel.li no provoca cap llàgrima. Només un profund avorriment.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply