El cine del Picó

“El abuelo que saltó por la ventana”: Passen moltes coses ***

el abuelo

Comentari cinèfil: Durant dècades, el cinema suec era sinònim de Bergman. Des de fa uns anys també és la nissaga de “Millenium”. I ara és “El abuelo…”. Visca el cinema suec!

Un “thriller” enginyós: El millor de tot és la història de la maleta. Un avi de 100 anys ha robat una maleta carregada de diners. I una colla de delinqüents grotescos intenten recuperar-la. Aquesta part és, de llarg, la més divertida i enginyosa.

La biografia de l’avi no m’ha interessat gens: La pel·lícula també ens explica la biografia d’aquest senyor (va viure situacions surrealistes amb Franco, Stalin, Reagan, la CIA, el KGB…). Aquesta part  no m’ha convençut. M’ha semblat molt forçada i en alguns moments ridícula.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply