El cine del Picó

“Noé”: Aviat la veurem a la programació de setmana santa *

noe-

Comentari cinèfil: Aviat la veurem a la tele, a la programació de setmana santa. Però “Noé” mai podrà competir amb “Ben-Hur” o “Espartaco”.  És una pena que un director “modern” com Darren Aronofsky (“Pi”, “Cisne negro”) hagi fet aquest bodrio.

Tot és tan increïble: El problema de la pel.lícula és que tot sembla un conte de fades:  Noé veu el diluvi i l’arca en un somni, els animals arriben xino xano a l’arca i es posen a dormir, uns monstres de pedra s’encarreguen de construir l’arca. Resulta tan increïble que frega la ridiculesa.

50 minuts insuportables: La part final és per fer la migdiada. El diluvi ja ha acabat i Noé embogeix (vol matar uns nadons). Desastre total.

Reflexió final: L’argument, encara que sigui molt conegut, no deixa de ser aterrador. Déu no està content amb els homes i decideix destruir-los amb un gran diluvi (a la pel.lícula és diluvi+tsunami). Faria Déu una cosa així?

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply