El cine del Picó

“La vida inesperada”: La pitjor comèdia de Woody és millor que això º

la vida inesperada

Comentari cinèfil: Una pel.lícula rodada a Nova York amb repartiment coral i personatges tragicòmics. Podria semblar una història de Woody Allen. Però no. És una comèdia espanyola molt decebedora. I el que més m’ha impactat és que el guió és de l’escriptora Elvira Lindo.

Inofensiva: El problema de la pel.li és que no passa res. Cada escena és més insignificant i inofensiva que l’anterior. No hi ha emoció. I l’espectador comprova desesperat que la pitjor comèdia de Woody Allen és millor que això. Ni José Luis Garci faria una cosa tan carca.

Mal feta: Hi ha una escena que podia resultar divertida. Els dos protagonistes, que comparteixen pis molt petit, han lligat. Se suposa que els 4 coincidiran en el pis (on només hi ha un llit). La situació tenia la seva gràcia. Doncs bé, de cop i volta ja s’ha fet de dia i no sabem què ha passat. Quin horror.

Argument en 2 línies: Dos cosins passen uns dies junts a Nova York.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)Leave a Reply