El cine del Picó

“Monuments men”: Inofensiu i caspós com una pel.li de Garci o Disney *

monuments_men

Comentari cinèfil: El George Clooney director comença a desinflar-se. Ja no em va agradar “Los idus de marzo”. Però és que “Monuments men” és molt pitjor. És tan inofensiva i casposa que sembla dirigida per José Luis Garci.

Actors lamentables: Els actors s’han pres un Tranquimazin?  Semblen adormits. Ni caminen, ni corren. Especialment lamentables són els papers de George Cloonney, Matt Damon i Cate Blanchet (de llarg, el pitjor paper de la seva carrera). Només salvaria John Goodman.

El tema era interessant, però…: El tema és atractiu. La història ens explica el treball d’uns soldats per salvar obres d’art durant la segona guerra mundial. Però el guió és nefast. No hi ha ni una sola escena que valgui la pena. Tot és tan tou i ensucrat que podria ser un producte Disney.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply