El cine del Picó

“Todo el santo día”: Una altra perla del director de “La prima cosa bella” ****

Todo_el_santo_dia

Comentari cinèfil:  Paolo Virzi em va sorprendre fa 3 anys amb la fantàstica “La prima cosa bella”. És un director que combina la frivolitat de la comèdia italiana dels 60 i 70 amb temes profunds i dramàtics (amor, infidelitat, lluita per sobreviure). Virzi és un dels millors directors italians del moment. Oé oé.

Amor contemporani: “Todo el santo día” és un magnífic retrat de l’amor contemporani. Amor també és sinònim de dubtes, de cagades i d’actituds que costen d’entendre. Però la parella protagonista, d’uns 30 anys, creu en l’amor i fa tot el possible per continuar la relació.

Un ritme diabòlic:  Cada 10 minuts passa alguna cosa i apareixen nous personatges. Visca!!! Per fi una pel.lícula amb un bon guionista!!!

Luca i Thoni… molt bé: Els dos protagonistes estan genials. Ella és la cantant Thony (les cançons de la pel.lícula són sevess) i ell és el crack Luca Marinelli.

Argument en 2 línies: Una dona no pot quedar embarassada i això crea un conflicte de parella.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply