El cine del Picó

“A propósito de Llewyn Davis”: Versió fallida de “Searching for sugar man” **

llewin

Comentari cinèfil: De totes les pel.lícules que han fet els Coen aquesta és la que té menys argument. De fet, no té cap argument. Durant 2 hores veiem la trista vida d’un cantant de folk. Un personatge gris pel qual no sents ni alegria, ni tristesa, ni simpatia, ni fàstic. No sents res. Quina llàstima.

Visca “Searching for sugar man”: La vida del cantant Llewyn Davis és completament avorrida. És un anti-heroi sense personalitat. Mentre veia la pel.li no parava de pensar en el cantant Rodríguez i el gran documental sobre la seva vida. Quina oportunitat han desaprofitat els Coen per fer una obra mestra.

Magnífics personatges secundaris: Els personatges secundaris són made in germans Cohen. Tots són molt curiosos i frikis, però també molt desaprofitats.

Bones cançons folk: “A propósito de Llewyn Davis” és una pel.li farcida de bones cançons folk, algunes molt melancòliques. Una magnífica banda sonora.

Argument en 2 línies: 1961. Un cantant de folk intenta fer-se un lloc en el món de la música. Però tot li surt malament.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply