El cine del Picó

“Futbolin”: Bons dibuixos, diàlegs avorrits **

Futbolin

Comentari cinèfil: El director de “Futbolín” és  Juan José Campanella, el responsable d'”El hijo de la novia” o “El secreto de sus ojos”. “Futbolin” té uns bons dibuixos (semblants a Pixar), però l’argument i els diàlegs són molt fluixos.

El partit, el millor moment: El millor moment de la pel.li és el partit que han de disputar els protagonistes (una colla de simpàtics frikis) contra un poderós equip de gent jove i professional. Les escenes del partit són espectaculars. I molt originals. La resta de la pel.lícula és feixuga i no té cap mena de gràcia.

Argument en 2 línies: Un noi tímid s’haurà d’enfrontar contra un pervers jugador. El noi comptarà amb l’ajuda dels jugadors d’un futbolin.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply