El cine del Picó

“Plan en Las Vegas”: Val la pena per ells 4 ***

plan-en-las-vegas

Comentari cinèfil: “Plan en las Vegas” podria ser com “Resacón en Las Vegas”, però amb protagonistes  molt veterans (per no dir de la tercera edat, que sona fatal). Resulta genial veure aquest quartet en acció. A mi m’ha caigut la bava. L’argument? Millor deixar-ho córrer.

Ells 4 i res més: Són 4 estrelles del cinema. Tots ja tenen una certa edat. I veure’ls junts en una pel.li és un plaer infinit per als cinèfils. Llàstima que l’argument sigui pobre i previsible. Però això no importa, oi?

Quin dels 4 actors us ha agradat més?: Després de veure la pel.lícula és inevitable preguntar-se quin dels 4 actors ens ha agradat més. Jo voto per Michael Douglas i Morgan Freeman. I vosaltres?

L’argument en 3 línies: Un home (Michael Dougles) es vol casar a Las Vegas amb una noia molt més jove. I convida els seus tres amics  de tota la vida (Morgan Freeman, Kevin Kline i Robert de Niro) per al comiat de solter.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply