El cine del Picó

“¿Quién mató a Bambi?”: Amb aquest títol no es podia esperar res de bo *

quien-mato-bambi

Comentari cinèfil: “¿Quién mató a Bambi” és una comèdia esbojarrada. No té l’humor de les comèdies espanyoles dels anys 80. Tampoc té l’humor d’Almodòvar o de Berlanga. És un humor més proper a Alex de la Iglesia, especialment per la violència. Jo no he rigut en cap moment. O la pel.lícula és molt dolenta o jo estava de mal humor.

Personatges inconsistents: Es tracta d’una comèdia coral. Amb 6-7 protagonistes destacats. Doncs bé, cap personatge m’ha fet el pes. Tots semblen curts de gambals. Més que 30 o 40 anys, n’aparenten 15. En més d’un moment he pensat, per desgràcia, en “Resacón en Las Vegas”.

El títol ja demostra la indefinició de la pel.li: Bambi és un personatge secundari que acaba morint. La seva presència no té cap importància. No entenc perquè la pel.li porta per títol “¿Quién mató a Bambi?”. La indefinició i ambigüitat del títol és un presagi del que veurem després durant 89 minuts.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply