El cine del Picó

“El juego de Ender”: Nens contra alienígenes º

images

Comentari cinèfil: No he llegit la novel.la, però m’expliquen que el llibre d’Orson Scott fomenta la imaginació del lector. La pel.lícula, en canvi, és tan poc imaginativa, tan realista (d’un realisme de sèrie B) que no te la creus en cap moment. Els nens fan riure. Semblen els protagonistes de “Zipi i Zape”. Als 70 minuts de projecció he abandonat la sala.

La història recorda “Los juegos del hambre”:  Els nois protagonistes han de lluitar entre sí. Només els més valents i preparats podran enfrontar-se als extraterrestres. És com “Los juegos del hambre”, però a l’espai.

Pobre Harrison Ford: El nostre estimat Harrison és el militar que entrena els nens. Una interpretació per oblidar. Ànim!

Un dels arguments més surrealistes de l’any: Com és possible que uns nens que encara no són ni adolescents són escollits per lluitar i derrotar uns terribles alienígenes. No s’ho creu ningú.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)Leave a Reply